Loading...

HTZ: Javni poziv za udruženo oglašavanje

08.08.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Rok prijave je 15. rujna 2017. godine

Glavni ured Hrvatske turističke zajednice objavio je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini s rokom prijave do 15. rujna 2017. godine.

Planirana sredstva za udruženo oglašavanje u 2018. godini iznose ukupno 22.500.000,00 kn (s PDV-om) i raspoređena su kroz dva modela:

  • MODEL 1: Udruženo oglašavanje  - Destinacijska promocija obalnih županija i Grada Zagreba
  • MODEL 2: Udruženo oglašavanje - Destinacijska promocija kontinentalnih županija. 

Raspodjela sredstava po županijama vršit će se sukladno udjelu pojedine županije u ukupno ostvarenim komercijalnim noćenjima u 2016. godini. Turističke zajednice županija i TZG Zagreba pojedinačno će najveći dio sredstava raspodijeliti na opće oglašavanje destinacije (40% u odnosu na ukupna sredstava), na oglašavanje smještajne ponude (30% u odnosu na ukupna sredstava) te za oglašavanje ostalih oblika ponude destinacije (30% u odnosu na ukupna sredstava).

Turističke zajednice županija i TZG Zagreba raspodjelu sredstava po pojedinim modelima predlagat će na temelju dogovora na razini destinacije shodno svojim specifičnim interesima te će dostaviti HTZ-u pregled svojih ključnih emitivnih tržišta na kojima će se realizirati kampanje svih subjekata.

Dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama HTZ-a, a za sva pitanja zainteresirani se mogu javiti turističkim zajednicama županija i grada Zagreba, odnosno na e-mail: oginfo@htz.hr.

Također, objavljen je i Poziv za iskazivanje interesa za provedbu strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima u 2018. godini, a više informacija možete pronaći ovdje.

 

Izvor: HTZ

Vaši komentari