Loading...

Poslovna radionica hrvatskih turističkih subjekata i čeških putničkih agencija

13.09.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Planira se održati 26.09.2018.u Vodicama

U pripremi je poslovna radionica između hrvatskih turističkih subjekata te čeških putničkih agencija, članova udruženja AČCKA, u sklopu studijskog putovanja udruženja AČCKA. Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim turističkim subjektima s područja Hrvatske, specijaliziranim za češko tržište u cilju povećanja turističkog prometa s navedenog tržišta.

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Šibensko - kninske županije predstavnici čeških turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati turističku ponudu Šibensko – kninske županije u razdoblju od 23. do 26. rujna 2018. godine. 

Poslovna radionica održat će se u srijedu, 26. rujna 2018. od 10:00 do 12:30 sati u hotelu Olympia, dvorana ARTEMIDA ( Adresa: Ljudevita Gaja 6, Vodice)

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 21.09.2018.,  do 12:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr.

Popis inozemnih sudionika dostupan je na web stranicama Buy Croatia | Business HTZ

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

 

Vaši komentari