FIT4NOVI ove godine osvježena novim aktivnostima

Sportska manifestacija održat će se od 20. travnja do 2. lipnja 2024.

Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i ove će godine organizirati već tradicionalnu sportsku manifestaciju FIT4NOVI. Manifestacija koja je s početka organizirana od strane Grada Novog Vinodolskog i koja je bila orijentirana prema prezentaciji sportova i turnirima u organizaciji lokalnih klubova i udruga, prerasla je u sportski turistički proizvod koji će ove godine biti proširen dodatnim outdoor aktivnostima čime će se produžiti i period trajanja iste.

Manifestacija će tako već ove subote, 20. travnja, započeti uz nordijsko hodanje jednom od novih staza i šetnica na području grada pod nazivom Dolinom vina.

Dvije zanimljive aktivnosti očekuju i sve ljubitelje vožnje biciklima za koje su organizirane dvije storytelling biciklističke ture. Prva biciklistička tura održat će se 5. svibnja Od ribara do vinara i kreće u Klenovici, a završava ručkom u Mitan Marini, dok druga Od labirinata do Winetoua 12. svibnja počinje kod Bistroa Forestia te završava na istom mjestu uz ručak.

Manifestacija FIT4NOVI će ove godine donijeti i poslasticu za one najmlađe, jer će 30. svibnja biti organiziran prvi Dječji dan. Veliki broj zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih aktivnosti održavat će se od 10:00 - 19:00 sati na dvije lokacije -  igralištu malih sportova i Frankopanskom trgu.

Velika završnica manifestacije će biti u terminu 30. svibnja do 2. lipnja uz veliki broj turnira i prezentacija sportova pa će tako biti organizirani šahovski, teniski, stolnoteniski, nogometni i rukometni turniri, prezentirano jahanje i jedrenje, biciklijada, fitness, razne vježbe i igre za najmlađe, ali i za treću životnu dob te plesna radionica

Svi detalji i sve informacije vezane uz manifestaciju bit će objavljivanje na službenoj web stranici i društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZ Grada Novi Vinodolski