TZG Crikvenice: Javni poziv za razvoj DMK programa

Rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2024.

Turistička zajednica Grada Crikvenice objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija (DMK) u 2024. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za programe koji pridonose aktiviranju neiskorištenih ili manje korištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na području Grada Crikvenice, obogaćivanju turističke ponude Grada Crikvenice, razvoju sadržaja koji omogućavaju produženje turističke sezone i smanjenje sezonalnosti te povećanju turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone, stvaranju prepoznatljivog imidža Grada Crikvenice kao destinacije turizma posebnih interesa te tržišnoj valorizaciji turističkih proizvoda kao razloga dolaska turista na područje rivijere.

Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti samo programi paket-aranžmana ili tura koji se odvijaju na području Grada Crikvenice. Ukupna planirana financijska sredstva za potpore razvoju i uvođenju na tržište paket-aranžmana temeljem ovog Javnog poziva iznose 5.000,00 EUR. TZG Crikvenice može korisniku odobriti potporu najviše do 80 % prihvatljivih troškova kandidiranog programa promocije za tržište posebnih interesa.

Na Javni poziv mogu se prijaviti sve pravne i fizičke osobe koje su registrirane kao turistička agencija, sukladno važećim propisima o pružanju usluga u turizmu u RH. Prijave se šalju preporučenom poštom u pisanom obliku na adresu TZG Crikvenice.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2024. godine, a Javni poziv dostupan je ovdje.

Izvor i foto: TZG Crikvenica