HTZ i TZ Istarske županije destinacijski partneri rukometne lige prvaka

Riječ je o suradnji uspostavljenoj uoči početka dijela sezone koja se odigrava u 2024., a suradnja obuhvaća dvije sportske sezone

Rukometna liga prvaka Machineseeker EHF Champions League stiže u Hrvatsku i to zahvaljujući njihovoj suradnji s dva nova partnera – Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Istarske županije. Riječ je o suradnji uspostavljenoj uoči početka dijela sezone koja se odigrava u 2024. godini, suradnja obuhvaća dvije sportske sezone, a ovime su HTZ i TZ Istre postali službeni destinacijski partneri ovog elitnog europskog klupskog rukometnog natjecanja kojeg organizira Europska rukometna federacija.

„Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Hrvatskoj turističkoj zajednici i Turističkoj zajednici Istarske županije na naše elitno muško klupsko rukometno natjecanje. Uz obje zajednice kao novim partnerima, cilj nam je postaviti nove sponzorske trendove, a kako su oba partnera već bila uključena u rukomet, sigurni smo da će suradnja u budućnosti samo jačati”, izjavio je David Szlezak, direktor marketinga EHF-a.

Prestižnim sportskim partnerstvom hrvatski turizam dobiva posebne prednosti od niza prava u Machineseeker EHF Ligi prvaka, osiguravajući značajnu vidljivost na svim utakmicama, kao i digitalnu prisutnost na portalu eurohandball.com i EHFTV-u, OTT platformi Europske rukometne federacije (EHF).

Inače, Liga prvaka Machineseeker EHF za rukometaše predstavlja premium natjecanje europskog klupskog rukometa u kojem se natječu najbolje europske rukometne momčadi.

Da se Istra na turističkoj karti pozicionirala kao lifestyle destinacija vrhunske ponude sa širokom paletom iznimnih doživljaja potvrđuje Denis Ivošević, direktor TZ Istre. „Ovo je vrsta suradnje kojom Istra uspješno umrežuje svoje komparativne prednosti s ključnim i globalno prepoznatljivim brendovima zbog čega su posljednjih godina sklopljena značajna strateška partnerstva. Pritom smo iznimno ponosni na sportsku orijentaciju naše regije i to ne samo kao domaćini sportskim spektaklima i vrhunskim sportašima na kondicijskim pripremama u našim destinacijama, već i kroz suradnju s TOP brendovima, a koju sada nastavljamo kroz novo uzbudljivo partnerstvo. Prestižna suradnja uključuje gradove Poreč i Umag kao kolijevke rukometnih i sportskih destinacija, koje u ovom projektu predstavljaju Turističku zajednicu Istre", naglasio je Ivošević. 

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ