Croatia Airlines: 15 % popusta na sve letove

Kupnja karata s popustom moguća je od 20. do 22. rujna, a odabrati možete let od 27. listopada 2024. do 29. ožujka 2025.

Iskoristite super priliku povodom 35. rođendana Croatia Airlinesa i kupite svoju aviokartu uz popust na sve letove.

Kupnja karata s popustom moguća je od 20. do 22. rujna, a odabrati možete bilo koji let od 27. listopada 2024. do 29. ožujka 2025. što znači da svoje sljedeće putovanje možete početi planirati već sada.

Osigurajte svoje mjesto na letu za Amsterdam, Bruxelles, Kopenhagen, London, Rim ili bilo koje drugo odredište Croatia Airlinesa.

Svako putovanje nova je avantura, prilika za upoznavanje novih kultura, mirisa i okusa koji će vas obogatiti i proširiti vam horizonte. Odmor od svakodnevnice na nepoznatom mjestu pružit će vam osvježenje, zato poklonite putovanje sebi ili dragoj osobi jer svaka destinacija ima svoju priču koju tek trebate otkriti.

Bilo da se spremate za posjet obitelji ove zime ili možda razmišljate o kratkom city breaku - prava je prilika za kupnju aviokarata.

Popust od 15 % odnosi se na cijenu aviokarte (prevozninu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu.

Popust se primjenjuje na sve putnike u jednoj rezervaciji, a broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd je ograničen. Popust nije moguće ostvariti na letove u periodu od 20. prosinca 2024. do 11. siječnja 2025. godine.

Popust je dostupan od 20. rujna, a može se ostvariti na web stranici ili mobilnoj aplikaciji. Požurite i ulovite svoj let.

Izvor i foto: Croatia Airlines