Prijavite se na Uplift akademiju do 1. listopada

Edukacija je namijenjena za mikro, male i srednje poduzetnike u turizmu i ugostiteljstvu

Uplift akademija, jedina sveobuhvatna edukacija za mala poduzeća u Hrvatskoj, ulazi u četvrtu sezonu. Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik u turizmu i ugostiteljstvu, ili pak vlasnik OPG-a, ali imate želju razvijati se, učiti od najboljih te svoje projekte predstaviti investitorima – prijavite se do 1. listopada na linku i osvojite stipendiju za edukaciju koja će promijeniti smjer vašeg poslovanja.

Uplift akademiju pokrenuo je Mastercard u sklopu projekta Uplift, a provodi je Algebra. Dosad su je pohađala 104 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, a za novu generaciju polaznika osigurane su 32 stipendije. Polaznici će ove godine proći online edukaciju kroz deset modula: Leadership, Alati digitalne transformacije, Poduzetništvo i inovacije, Upravljanje destinacijom, Osnove upravljanja financijama, Turizam i ekonomija doživljaja, AI u marketinškim komunikacijama, Četvrta industrijska revolucija i industrija 4.0, Posvećenost rastu i rezultatima, Korisničko putovanje.

Uz to, od studenog ove do ožujka 2025. godine radit će u timovima te pod vodstvom mentora razvijati vlastite projekte digitalne transformacije u turizmu. Na kraju će svoje ideje prezentirati potencijalnim investitorima, a pobjednički tim očekuje i novčana nagrada.

Pravila natječaja za polaznike četvrte sezone Uplift akademije dostupno je ovdje, a više informacija pronađite ovdje.

Izvor: Uplift I HAMAG-BICRO

Foto: Uplift