Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards 2024

Glasanje je otvoreno do 28. listopada 2024.

Wanderlust, najstariji britanski putnički časopis, nominirao je Istru za nagradu Wanderlust Reader Travel Awards čime je Istra uvrštena u izbor za najbolju destinaciju među europskim regijama!  

Nagrada se organizira u suradnji s londonskom burzom World Travel Market i dodjeljuje već 23 godine, a u današnje vrijeme, kada je vrijednosti održivog turizma prepoznata više no ikad, Wanderlust nastoji iskazati zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji zagovaraju iznimna održiva i društveno odgovorna putovanja.  

Wanderlust svojim tekstovima o autentičnim putovanjima, fantastičnim fotografijama i stručnim savjetima kroz tiskano i online izdanje nastoji informirati i inspirirati putnike na globalnoj razini i potaknuti ih na upoznavanje manje poznatih destinacija. Vodeći magazin specijaliziran za održiva putovanja potpisuje i organizaciju godišnje nagrade Wanderlust Reader Travel Awards.

Najpoželjniji gradovi, regije i države diljem Europe i svijeta te nadolazeće destinacije biraju se glasovima čitatelja, a svoju podršku Istri možete dati ovdje.

Dobitnici će biti proglašeni 6. studenog na ceremoniji koja će se održati u Londonu, a glasanje je otvoreno do 28. listopada 2024.

Izvor: TZ Istarske županije

Foto: Wanderlust Reader Travel Awards