Experience Crikvenica 2024.

Jesenski program trajat će od 19. listopada do 17. studenog

Poznato je da je Rivijera Crikvenica oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pruža mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine.

Turistička zajednica Grada Crikvenice nekoliko godina za redom u proljetnom i jesenskom terminu organizira projekt kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, koje su, zajedno s opuštajućim wellness programima u hotelima i zdravstvenim institucijama „upakirane“ u vrijedan turistički proizvod, a zove se „Experience Crikvenica“, a jesenski program „Experience Crikvenica“ trajat će od 19. listopada do 17. studenog.

Na samom početku ovog aktivnog projekta očekuje nas biciklijada „Panorama Vinodola“. U subotu, 19. listopada, održat će se 23. po redu biciklijada koja privlači veliki broj zaljubljenika u ovaj sport na dva kotača. Start i cilj su na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici.Biciklijada je tradicionalno podijeljena na obiteljsku i sportsku rutu te svatko može izabrati sukladno svojim mogućnostima koju će rutu odvoziti.

Tijekom trajanja „Experience Crikvenica“, osim „Panorame Vinodola“, svaki nas vikend očekuje sportsko-rekreativna aktivnost -  26.10. i 16.11. nordijsko hodanje, a 2.11. Dječje sportske igre. Ovim će se sadržajima povezati sve generacije – od najmlađih do najstarijih. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga – „Thalassotherapia Crikvenica“, „Terme Selce“, Hotel „Marina“, Hotel „Katarina“, a osim wellness usluga, hoteli „Esplanade“ i „Miramare“ nudit će uslugu i zdravih menija.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZ Grada Crikvenice