Novo izdanje publikacije UHPA Directory

Krenula je distribucija najvećeg adresara turističkih agencija u sklopu kojeg se nalazi poseban prilog "Follow Gourmet Croatia"

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) započela je distribuciju 25. izdanja godišnjeg agencijskog priručnika i adresara na engleskom jeziku UHPA Directory 2024/2025 koji se promovira na svim vodećim svjetskim turističkim sajmovima, prezentacijama i posebnim poslovnim događanjima u svijetu i u Hrvatskoj. 

UHPA-ina publikacija, kao jedini i najveći adresar turističkih agencija, donosi popis redovnih i pridruženih članica UHPA-e, s njihovim profilima i opisom poslovanja. Ove godine poseban naglasak stavljen je na promociju Hrvatske kao poželjne eno-gastro destinacije. Hrvatska eno i gastro ponuda temeljena je na tradicionalnoj pripremi hrane i autohtonim namirnicama te predstavlja nedovoljno iskorišten potencijal stoga je UHPA ovoga puta uvrstila poseban prilog pod nazivom Follow Gourmet Croatia u čijem je trećem izdanju svoju eno i gastro ponudu predstavilo devet turističkih zajednica županija, među kojima je i UHPA-ina domaća destinacije godine TZ Istarske županije.

U sklopu publikacije nalaze se i ostale aktivnosti koje UHPA provodi te predstavljanje marketinških aktivnosti Hrvatske turističke zajednice - Untouched Nature of National Parks and Nature Parks.

Izvor: UHPA

Autor naslovnice: Danica Pečanić, Istra Oprtalj / Izvor: HTZ; ustupila: TZ Istarske županije