VR kino KEK: Nova atrakcija u centru Zagreba

Posebne pogodnosti za članove UHPA-e

Predsjednik KEK-a, putopisac i fotograf Davor Rostuhar, svoje je multimedijsko stvaralaštvo proširio i na najnoviju tehnologiju u pripovijedanju priča - Trodimenzionalni videozapis u 360 stupnjeva. Taj format gledatelje prenosi u sam film, oni postaju potpuno okruženi filmom, odnosno uronjeni u njega, pa se osjećaju kao da su prebačeni u neku drugu, virtualnu realnost (VR).

S intencijom približavanja putopisnih priča poput Lovaca sakupljača, gospodina Rostuhara, a i brojnih drugih priča svjetskih avanturista, u prosincu 2023. godine otvoreno je u centru Zagreba prvo kino virtualne stvarnosti u Hrvatskoj -  VR kino KEK.

Ideja koja je već prepoznata u edukativne svrhe dobila je svoj epilog i u kreiranju multimedijalnog sadržaja u turističkom sektoru kao novi vid promidžbe i prezentacije turističkih destinacija.

Ovim putem predstavljaju potencijal suradnje za turističke agencije koje kino nudi:

  • Individualni i grupni dolasci za turiste u VR kino u Zagrebu

  • Putujuće kino na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj

  • Školske i studentske grupe

  • Korporativni događaji (s VR opremom za seminare, kongrese)

  • Motivacijska i edukativna predavanja Davora Rostuhara (Polarni san, Ljubav oko svijeta, Lovci sakupljači)

  • Drugačiji team bulding ili event

Uz navedeno Davor Rostuhar autor je nekoliko knjiga i monografija (u suradnji s National Geographic-om) te su u ponudi i njegove knjige (za partnere, sajmove, sastanke itd.)

Istaknuti naslovi: Hrvatska iz zraka, Ljubav oko svijeta (dostupne i na engleskom jeziku). Cijela ponuda dostupna je ovdje.

Za sva pitanja i potencijalnu suradnju obratite se na e-mail: kek@rostuhar.com ili telefon 091/1983 155.

Izvor i foto: VR kino KEK