Booking Manager Summit 2024.

Članovi UHPA-e ostvaruju popust na kotizaciju

Booking Manager Summit,  jedina konferencija posvećena charter industriji, ove godine održat će se u od 6. do 8. studenog 2024. godine u Zagrebu. 

Kontinuirana misija konferencije je pružiti holistički pristup unapređivanju profesionalaca u industriji u svim aspektima poslovanja, uključujući financije, zadovoljstvo klijenata, prodaju, marketing i još mnogo više. Tijekom tri dana, Zagreb postaje prijestolnica charter industrije za velika, srednja i mala poduzeća koja se suočavaju s izazovima na tržištu.

Očekuje se da će Summit 2024 privući više od 500 charter profesionalaca iz 30 zemalja širom svijeta. Većina sudionika okupit će se u hotelu Hilton Garden Inn, dok će se drugi iz udaljenih charter tržišta kao što su Maldivi, BVI i Sjedinjene Američke Države pridružiti virtualno putem jedinstvene Booking Manager Summit aplikacije.

Osim što će unaprijediti svoje vještine, učiti i doprinositi izgradnji budućnosti industrije, sudionici će imati priliku za umrežavanje i uspostavljanje novih partnerstva.

Svi zainteresirani članovi UHPA-e ostvaruju 20% popusta na kotizaciju.

Više informacija o 6. izdanju Booking Manager Summita pronađite ovdje.

Izvor i foto: Booking Manager Summit