HTZ: Javni poziv za iskaz interesa za TOP događanja u 2025.

Prijave na Javni poziv zaprimaju se u elektronskom obliku do 21. listopada 2024.

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za iskaz interesa za provedbu marketinške suradnje s organizatorima TOP događanja u 2025. godini, a koja svojom prepoznatljivošću i ugledom mogu doprinijeti nacionalnoj turističkoj promociji. Prijave na Javni poziv zaprimaju se u elektronskom obliku do 21. listopada 2024.

Riječ je o aktivnostima i programu putem kojih HTZ provodi marketinške suradnje i aktivnosti s organizatorima najznačajnijih događanja kulturnog, zabavnog, sportskog i drugog sadržaja, a koja doprinose turističkoj promociji i vidljivosti naše zemlje na globalnoj razini. Glavni predmet poziva jest suradnja kroz promociju događanja u svim fazama provedbe projekta, uz osiguravanje vidljivosti nacionalnog turističkog brenda i komunikacijskih poruka HTZ-a te produkciju različitih foto/video materijala.  

Mogući partneri, odnosno prijavitelji, jesu organizatori TOP događanja u Hrvatskoj koja ispunjavaju osnovne uvjete navedene u natječaju, poput toga da događanja moraju predstavljati motiv dolaska; s tim da će prednost imati događanja izvan glavne turističke sezone, zatim da značajno pridonose promociji nacionalnog turističkog brenda i pozitivnom imidžu Hrvatske, da svojim održavanjem i aktivnostima pozitivno utječu na razvoj destinacije te na povećanje turističkog prometa i potrošnje, da svojim popratnim programom kvalitetno prezentiraju turističku ponudu destinacije i potiču posjetitelje na dodatnu turističku potrošnju i dr. 

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ