Pridružite se MyRent Open Days (MOD) konferenciji

Otkrijte inovacije u upravljanju smještajem, partnerske integracije i najnovije tehnologije koje olakšavaju poslovanje u turizmu na besplatnoj konferenciji u Zagrebu, 23. listopada, u organizaciji MyRent-a

MyRent PMS & Channel Manager, vodeće domaće softversko rješenje za upravljanje smještajem u turizmu, s ponosom najavljuje MyRent Open Days (MOD) konferenciju, koja će se održati u srijedu, 23. listopada 2024., na Zagrebačkom Velesajmu.

MyRent Open Days pruža jedinstvenu priliku za sve profesionalce iz turističke industrije da se upoznaju s najnovijim funkcionalnostima MyRent sustava, kao i s najnovijim integracijama s vodećim svjetskim platformama. Kroz interaktivne radionice, demonstracije i goste iznenađenja, sudionici će dobiti uvid u načine kako poboljšati svoje poslovanje, optimizirati radne procese i ući u svijet digitalizacije.

Program konferencije obuhvatit će ključne teme kao što su automatizacija poslovanja, nove mogućnosti digitalnog upravljanja smještajem i trendovi u suradnji s globalnim platformama poput N2N Payment, Postay, Hostelworld i Google Vacation Rentals. Uz to, očekuju vas i praktični savjeti te inspirativna predavanja gostiju iz struke.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovom edukativnom događaju, unaprijede svoje vještine i povežu se s ključnim igračima u industriji. 

Događaj je besplatan za sve sudionike, a registracija je obavezna. Prijave su otvorene do 15. listopada 2024. putem službene poveznice za prijavu na linku ovdje.

Izvor i foto: MyRent