U pripremi novo izdanje UHPA Directory

Predstavite se u novom izdanju najrelevantnijeg turističkog adresara

U pripremi je 25. izdanje publikacije UHPA Directory 2024/25  koja dugi niz godina izlazi na engleskom jeziku. Novo izdanje publikacije prilika je da stranim turističkim agencijama te potencijalnim posjetiteljima predstavite Vašu ponudu. UHPA Directory predstavlja jedini adresar hrvatskih turističkih agencija i organizatora putovanja u kojem svi potencijalni strani partneri, kao i krajnji gosti, mogu jednostavno doći do željenih informacija. Ove godine planiramo poseban naglasak staviti na promociju Hrvatske kao poželjne destinacije s bogatom ponudom gastronomskog turizma.  

Publikacija se distribuira na vodećim svjetskim turističkim sajmovima, prezentacijama i posebnim poslovnim događanjima u svijetu i u Hrvatskoj na kojima nastupa Hrvatska turistička zajednica te predstavnici UHPA-e. Također se u svrhu promoviranja dostavlja strukovnim udrugama putničkih agencija u inozemstvu, HTZ predstavništvima, gospodarskim komorama, diplomatsko-konzularnim predstavništvima u inozemstvu i Hrvatskoj, Ministarstvu turizma i sporta RH i dr. institucijama, organizacijama, tvrtkama i pojedincima u zemlji i inozemstvu. Sve to bez dodatnih troškova za oglašivače. Prethodna izdanja možete prolistati ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za vaše predstavljanje i oglasite se u novom izdanju UHPA Directory 2024/25 koji će biti dostupan u tiskanom obliku i u digitalnoj inačici.

Više informacija zajedno s općim uvjetima oglašavanja pronađite putem sljedećeg linka - UHPA Media kit 2024.

Narudžbu oglasnog prostora potrebno je dostaviti UHPA-i na e-mail: ivana.rusin@uhpa.hr putem popunjene i potpisane Narudžbenice za zakup oglasnog prostora.

Rok za zakup oglasa je 08.08.2024.

Rok za dostavu oglasa pripremljenog za tisak je 13.08.2024.

Izvor i foto: UHPA